Četvrtak, 24 Studeni 2022 11:34

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA - REZULTATI IZAZOVA DABAR 2022.

Dabar @ucitelji.hr 2022. natjecanje koje se temelji na informatičkim konceptima i zahtijeva logičko razmišljanje, već sedmu godinu održava se u školama,  u organizaciji udruge Suradnici u učenju i uz podršku Hrvatskog saveza informatičara, Visokog učilišta Algebra i CARNET-a. Izazov podržava i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Dabar @ucitelji.hr 2022. izazvao je 48.015 djece u Republici Hrvatskoj da se okušaju u računalnom razmišljanju kroz 12 zadataka u trajanju od 40 minuta.        

U našoj školi u izazovu je sudjelovalo 116 dabroznalaca od 3. do 8. razreda pod mentorstvom svojih učiteljica informatike Tomislave Ivanković, Jelice Lazarević i Ane Moro.

 Među 10% najuspješnijih učenika nalazi se čak 11 naših učenika:

MiliDabar (3. i 4. razred)

 1. Matej Juretić
 2. Leon Vladimir
 3. Cvita Talajić

KiloDabar (5. i 6. razred)

 1. Bruna Gujinović
 2. Ela Dominiković
 3. Tereza Jadreško
 4. Antonio Grgurović
 5. Anđela Senta

MegaDabar (7. i 8. razred)

 1. Josip Marušić
 2. Noa Antunović
 3. Ivana Šušnjar

Svi su učenici dobili i svoje (nekima prve) digitalne značke i diplome koje se preuzimaju nakon prijave u sustav za natjecanja,  a naši najuspješniji učenici Zlatne diplome za izvrstan uspjeh u izazovu Dabar.

Čestitamo svim učenicima na sudjelovanju i postignutom uspjehu, a posebno našim najuspješnijim učenicima!

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja