Srijeda, 22 Lipanj 2022 08:39

FOTO: Nagrađene najljepše okućnice Neuma

Sinoć, 21. lipnja, u ljetnom vrtu hotela Zenit dodjeljene su nagrade vlasnicama najljepših okućnica u Neumu.

Zajednica žena HDZ BiH Katarina Kosača Neum i ove godine je organizirala natjecanje za najljepše okućnice u Neumu. Natjecanje je ovo koje se održava već nekolike godine za redom na Facebook stranici ZŽ HDZ BiH Neum.Kao i do sada, nagrađene su okućnice koje su dobile najviše glasova/”lajkova” publike, te najljepše okućnice po mišljenju stručnog žirija.

Prvu nagradu publike dobile su Milena i Martina Krešić, dok je nagradu za najljepšu okućnicu po mišljenju stručnog žirija dobila Mara Matić.

Sponzori ovog događaja su JU Komunalno Neum koje svake godine pobjednike daruje vrijednim poklon-bonom, poljoprivredna apoteka Knežević te Toy d.o.o. Mostar.

“Drago nam je da ovim simboličnim događajem pridonosimo ljepšem i urednijem Neumu”, istaknula je predsjednica ZŽ, Zorica Sentić. Zahvalila je svima koji sudjeluju svojim prijavama, glasovima i pozvala sve da nastave uređivati svoje okućnice i naš Neum.

Izvor: Neum Online

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja