Subota, 15 Rujan 2018 12:28

Zamjenica Žaklina Marević na 27. obljetnici akcije 'Zelena tabla-Male bare'

Zamjenica župana Žaklina Marević nazočila je 27. obljetnici vojno redarstvene akcije ”Zelena tabla-mala bara” u Pločama. Obljetnica je obilježena svečanom sjednicom, polaganjem vijenaca i svetom misom za poginule hrvatske branitelje.

Zamjenica župana izrazila je zahvalnost svima uključenima u akciju na herojstvu i žrtvi koju su podnijeli za sve generacije hrvatskog naroda.

‘Ovih dana prisjećamo se hrabre operacije Zelena tabla-Mala bara koja se vodila u Pločama i osnažila hrvatsku vojsku za sve naredne pobjede. Ovi potezi neustrašive hrvatske vojske, koja je osvojila i preuzela vojne objekte u Pločama i time su, ne samo pružili šansu, već gotovo osigurali jugu Hrvatske povoljniji položaj te poremetili namjere Jugoslavenske Narodne Armije u odsijecanju juga od ostatka Hrvatske’, rekla je zamjenica te istaknula osjećaj ponosa i zahvalnosti svim hrabrim vojnicima.

‘Zahvaljujem iz dubine srca svim sudionicima ove operacije, i svih drugih vojnih pothvata te svih branitelja naravno, na stvaranju slobodne Hrvatske u kojoj generacije naše djece i unuka odrastaju sretno i bezbrižno te osnivaju svoje mlade hrvatske obitelji na kojima ostaje sve ono što se izgradilo uz sav trud, muke, krv i suze’, kazala je zamjenica Marević.

Izvor : DNŽ

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja