Pekarstvo Metkovka uvijek s vama

Utorak, 14 Kolovoz 2018 10:41

Ana Sršen - ' Hvala Udruzi 'Prijatelj' koja mi je bez predrasuda dala priliku da dokažem svoje sposobnosti'

Njeno ime je Ana Sršen. Kako sama kaže, dolazi iz Trna, a mama je Metkovka. Često razgovaramo radeći intervjue s raznim osobama, ali moramo priznati da ovako pozitivnu energiju rijetko susrećemo. Ana Sršen se od malena bori s cerebralnom paralizom. Podrška obitelji , zajednice, a ponajviše volja za životom, ovu mladu , prekrasnu osobu, koja je uspješno završila fakultet, koja danas samostalo hoda, koja ima tako lijepi i pozitivni osmijeh, omogućila je da Ana danas radi na radnom mjestu administratora financija u Udruzi UOSI Prijatelj u Metkoviću. Evo što Ana Kaže o sebi:

‘Ja sam Ana Sršen, 24 mi je godine i dolazim iz malog mjesta Trna, koje se nalazi na ušću rijeke Neretve. Završila sam fakultet u Dubrovniku i stekla zvanje Stručnog specijalista ekonomije , odnosno financija i radim već tjedan dana u Udruzi Prijatelj u Metkoviću na radnom mjestu administratora financija. Zahvaljujem se Udruzi na čelu s Antom Puljevićem i izvršnim direktorom, Nikolom Popovcem na ukazanom povjerenju i prilici da svojim radom doprinesem Udruzi. Dugogodišnji sam član Udruge, pošto sam osoba s invaliditetom te sam upućena u njen rad . Zahvaljujem se svojim roditeljima, prijateljima, profesorima na fakultetu na Sveučilištu u Dubrovniku, koji su mi pomogli da se izgradim kao osoba, jer bez njihove podrške ne bih bila danas gdje jesam. Moj hendikep me nije spriječavao u ostvarenju mojih ciljeva, ali da nije bilo ljudi iz Udruge koji su mi pružili priliku da dokažem svoje mogućnosti, bez predrasuda, ja ne bih uspjela’ - kazala nam je  Ana Sršen.

Što na kraju napisati. Možemo samo kazati da smo sretni što ovakvih Udruga , poput ove Udruge Prijatelj ima. Danas Udruga upošljava 61 osobu i jedna je od vodećih po broju zaposlenih u Metkoviću. Čestitamo Udruzi i zahvaljujemo se našoj Ani Sršen, kojoj želimo uspješnu radnu karijeru i puno zadovoljstava u njenom životu. Ona je odličan primjer mladima, koji se još traže. Postavite jasne i pozitivne ciljeve i dosegnite ih. Neka vam u tome bude primjer ova mlada, prekrasna osoba , Ana Sršen.

Nino Erceg

DSC 0538