Ponedjeljak, 23 Studeni 2020 16:01

Članovi BK Metkovića odvozili 3. kolo XCZLD-a u Posedarju

Iza BK Metkovića je i 3. kolo XCZLD-A u kojem su ih ugostili prijatelji iz BK Posedarja. Prekrasno sunčano vrijeme, odlična staza i vesela ekipa bili su siguran recept za dobru zabavu. Naravno da to nisu propustili, a u Neretvu smo se opet vratili pjevajući.
Prvi su startali kategorije žene i U17. Antea Kaleb odlična brončana, dok je Vinku Bulum u zadnjem krugu pukla guma, te je trčeći i gurajući biciklo došao do odličnog 5 mjesta kategorije U17.
U kategoriji 30-40 Frane Vuica je uzeo nove bodove osvojivši 23. mjesto, Pero Primorac 28, a Marijo Krstičević uz puknutu gumu 38.
Kategorija U9 djevojčice Erika Malezija zlatna, a kod dječaka Duje Krstičević 7.
U kategoriji U11 kod dječaka Antonio Krstičević srebreni, Jure Vištica brončani. Djevojčice Iva Dominiković četvrta, Gabrijela Marević peta.
U najbrojnijoj kategoriji U13 brončani su bili Marko Talajić kod dječaka i Lara Bokšić kod djevojčica. Mate Krstičević dopedalao je do četvrtog mjesta.
Čestitke svim natjecateljima, a posebno našoj maloj obitelji. Naravno sve pohvale i našim Posedarcima na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji utrke.

Izvor: BK Metković

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja