Petak, 20 Studeni 2020 17:39

U subotu RK Metković Mehanika dočekuje RK Balić Metličić

Nakon dvije odgođene utakmice za redom najavljujemo povratak prvenstvenom natjecanju 1. HRL jug. U Gradskoj sportskoj dvorani Metković u subotu u 19 sati održat će se utakmica iz među RK Balić i Metličić i domaćina RK Metković-Mehanika.
Obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz koronavirus utakmica će se održati bez gledatelja. Kako bi smo zaštitili jedni druge, a opet uživali u rukometu za sve ljubitelje toga sporta utakmica će se prenositi putem FaceBook stranice kluba Rukometni klub Metković-Mehanika i instagram profila rk_metkovic.
Uoči utakmice Josip Ćavar: “ Unatoč situaciji s koronom te određenim slučajevima samoizolacije bilo je na određeni način teže ekipno raditi trenige. Kao sportaši svi dobro znamo da se kvalitetno trenirati mora,ali zdravlje se uvijek nalazi na prvom mjestu tako da je naš pristup po pitanju toga bio vrlo ozbiljan. Nakon izgubljene utakmice u Zadru,gdje smo jednostavno bili manje prisutni u obrambenom djelu te koncentraciji u napadu,treba nam odskočna daska u obliku nove pobjede. Dolazi nam mlada ekipa koja igra brz rukomet tako da se moramo fokusirati na našu igru,biti solidarni i čvrsti u obrani sa minimalnim greškama u napadu ako želimo pobjediti ovu utakmicu. Što se mene tiče imao sam problem na trenigu sa zglobom,sutra će trebati vidjeti na zagrijavanju kako će zglob reagirati,ali u principu trebalo bi sve bit u redu.”

“Nakon što smo izašli iz izolacije dolazi nam novi prvenstveni susret sa ekipom RK Balić i Metličić u subotu u 19 sati. Svi smo zdravi, uvjeren sam da će momci dati sve od sebe iako nismo cijelo vrijeme bili u mogućnosti održavati redovne treninge. Bez obzira što nećemo moći računati na podršku publike vjerujem u pozitivan ishod.” Trener prve momčadi Filip Romić.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja