Nedjelja, 08 Studeni 2020 22:57

Biciklistički klub Metković uspješan na 2. kolu XCZLD-a u Stankovcima

Iako prepolovljeni radi Covida naša mala delegacija doputovala je u Stankovce na maraton "Back to the future" koji se vozio u sklopu 2. kola XCZLD-a.
Vinko Bulum (U17) i Antea Kaleb (žene 30+) su nas opet razveselili osvojivši brončane medalje u svojim kategorijama. Prve bodove u svom prvom nastupu osvojila je Mila Krstičević zauzevši 12 mjesto u kategoriji žene 30+.
U kategoriji 30-40 do novih bodova došao je Frane Vuica osvojivši 23 mjesto, dok se Marijo Krstičević morao zadovoljiti 36-tim mjestom.
Dječje utrke krenule su kategorijom U9 gdje kod djevojčica pobjedila Monika Kuzman, dok je u kategoriji dječaka Duje Krstičević zauzeo 6. mjesto. U ovoj kategoriji sudjelovao je i Metkovac Jure Kuzman koji je dopedalao do srebrene medalje.
U kategoriji U11 kod dječaka prva dva mjesta su bila rezervirana za naše zlatnog Antonija Krstičevića i srebrenog Juru Višticu. Lucija Kuzman je u kategoriji cura dopedalala do 5 mjesta.
Lara Bokšić bila je zlatna u kategoriji cura U13, dok je u muškoj konkurenciji Mate Krstičević zauzeo nezahvalno četvrto mjesto.
A što na kraju reći nego bravo za našu malu obitelj koja se opet vraća kući pjevajući, a kad malo bolje pogledaš mi i neznamo drukčije.
Sljedeća stanica Posedarje za 2 tjedna.

Izvor: Biciklistički klub Metković

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja