Srijeda, 04 Studeni 2020 12:05

"DANI OTVORENIH VRATA: Besplatno isprobajte Coerver metodu na terenima ONK Metkovića"

Posjetili smo Coerver®Coaching Akademiju koja je prošli mjesec počela s radom na terenima ONK Metkovića.

Coerver®Coaching Akademija je namijenjena dječacima i djevojčicama 7-14 godina koja redovito treniraju u nogometnim klubovima doline Neretve, a željni su dodatno unaprijediti svoje nogometne vještine kroz razna natjecanja u grupnom obliku treninga.

Coerver®Coaching je nogometni edukacijski program koji djeluje od 1984. godine na globalnoj razini. Mnogi nacionalni nogometni savezi poput Njemačke,Francuske i Španjolske implementirali su Coerver metodu rada u razvojne programe u svojim akademijama, kao i neki od najvećih svjetskih klubova (Bayern, Arsenal, Manchester City, Benfica).

Ovim putem najavljujemo DANE OTVORENIH VRATA gdje će djeca iz doline Neretve imati priliku potpuno BESPLATNO isprobati metodu treninga koju koriste najuspješniji nogometni klubovi.

Dani otvorenih vrata će se održati u NEDJELJU (8.11.) u 18:30 na terenima ONK Metkovića.

Dječaci i djevojčice koji se pojave na danima otvorenih vrata sudjeluju u nagradnoj igri za osvajanje 4 besplatna treninga u samoj Akademiji.

 Svi zainteresirani za sudjelovanje na danima otvorenih vrata prijaviti se mogu na kontakt telefon +385 99 695 9035 (Toni)

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja