Utorak, 06 Listopad 2020 09:34

Prekrasna gesta uprave ŽNK „Neretva“

Klub koji postoji tek 6 godina, donio je odluku koja bi trebala biti za primjer svim ostalim klubovima. Članovi uprave ŽNK „Neretva“ odlučili su ukinuti članarine za sve djevojčice koje odluče zaigrati ženski nogomet Iza Vage. Iz uprave doznajemo kako je ova odluka došla iz želje da djecu potaknu da se što više bave sportom, a da pritom financijski ne opterete roditelje s obzirom na tešku novonastalu situaciju. Cilj Kluba je da svim djevojčicama iz doline Neretve i susjednih gradova iz Bosne i Herecegovine pruže priliku da uživaju u nogometnoj igri.
Trenutno u Klubu ima oko 60 nogometašica koje aktivno sudjeluju u natjecateljskim ligama. Seniorke su imale nešto lošiji start u 1.HNLŽ, ali pobjeda u Kupu protiv Marjana donijela je dozu samopuzdanja za nastavak lige. Također, po prvi puta ,od ove godine, postoji kadetska i pionirska jedinstvena liga na nivou cijele Hrvatske pod pokroviteljstvo HNS-a. Ukupno je 12 klubova za svaku od kategorija, a kadetkinje nakon 3 kola dijele prvo mjesto.Najmlađe članice- limačice igraju svoju ligu na nivou Dalmacije koja se igra turnirski .
ŽNK „Neretva“ poziva sve zainteresirane djevojčice da se pridruže ostalim curama i zaigraju Iza Vage.

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja