Četvrtak, 10 Rujan 2020 12:13

"COERVER®COACHING AKADEMIJA KREĆE S RADOM NA TERENIMA ONK METKOVIĆA"

"Nakon uspješno odrađenog ljetnog nogometnog kampa na kojem je sudjelovalo 30-ak djece iz cijele Doline Neretve, Coerver®Coaching Akademija kreće s radom u PONEDJELJAK 14.9. na terenima ONK Metkovića. Akademija je namijenjena dječacima i djevojčicama 7-14 godina koja redovito treniraju nogomet u svojim klubovima, a voljni su unaprijediti svoje nogometne vještine kroz svjetsku metodu broj 1 u razvoju mladih igrača.

Coerver®Coaching je nogometni edukacijski program koji djeluje od 1984. godine na globalnoj razini. Mnogi nacionalni nogometni savezi usvojili su Coerver metodu rada u razvojne programe u svojim akademijama, kao i neki od najvećih svjetskih klubova (Bayern, Arsenal, Manchester City, Benfica). Iznimno nam je zadovoljstvo i Metković uvrstiti na listu Coerver akademija koje se po istom principu održavaju po cijelom svijetu.

Podsjećamo da Coerver®Coaching Akademija NIJE klub, nego oblik dodatnog rada u grupama, te da djeca i dalje ostaju punopravni članovi svojih klubova u kojim redovito treniraju.

 Coerver Akademija će se održavati ponedjeljkom u večernjim terminima, a prijavu i sve ostale informacije možete dobiti na +385996959035 (Toni)"

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja