Nedjelja, 30 Kolovoz 2020 11:16

Josip Radić nije više trener mlađih uzrasta ŽNK Neretve

Iz kuloara bliskih nogometu u našem gradu dobili smo informaciju da gosp. Josip Radić više nije trener  ŽNK Neretva, tj. da ne obavlja više nikakvu funkciju u klubu.

S obzirom da je trener Radić u klubu od samih početaka, da je trener koji je u klubu vodio sve tri uzrasne kategorije (pionirke, kadetkinje, seniorke) i da je jedan od utemeljitelja i osnivača Škole nogometa ŽNK Neretve koja je bilježila sjajne uspjehe i kroz koju je prošlo niz curica iz doline Neretve i šire, zanimalo nas je što se događa u klubu.

Telefonskim putem smo stupili u kontakt s trenerom Radićem da nam on iz prve ruke kaže je li ta informacija točna. Gosp. Radić nam je potvrdio da je ta informacija nažalost točna, ali i da ne želi pričati o razlozima kojih ima mnogo.

'Razočaran sam i umoran od svega, moja priča u tom klubu je završena za sva vremena. Želim se samo zahvaliti svim curama i njihovim roditeljima na odličnoj suradnji, svim medijima koji su pratili klub te svim dobrim ljudima koji su na bilo koji način pomagali klub od samih osnutaka do danas'- izjavio je Josip Radić za MetkovicNET.

MetkovicNET

DSC 0049

 

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja