Subota, 29 Kolovoz 2020 10:40

MNK Crni put pobjednik prvog malonogometnog turnira u Prudu

MNK Crni put pobjednik prvog malonogometnog turnira u Prudu Foto: vidonjac.com

Od 11-28. kolovoza u Prudu ispred škole igrao se 1.malonogometni turnir na kojem je sudjelovalo 30 ekipa. Prvu polufinalnu utakmicu igrali su "MNK Crni Put Autoagnet" i Sparta Prag Ljubuški, pobjedu i ulazak u finale osigurali su "MNK Crni Put". Druga polufinalna utakmica ujedno i domaći derbi bio je onaj između "NPKL Vodovod" iz Pruda i "MNK Vid". Vid je prvo poluvrijeme pobijedio rezultatom 1:0 dok Prud nije realizirao "penal". Početkom drugog poluvremena Vid povećava vodstvo na 2:0, 5 minuta prije kraja Prud postiže svoj prvi gol i tada kreće "ofenziva" na vidonjski gol kako bi Prud uspio "izvući" neriješen rezultat i penale, nažalost to im se nije ostvarilo te se moraju zadovoljiti igrom za treće mjesto.

Posljednji dan turnira 28.kolovoza, prva se igrala utakmica za treće mjesto između "NPKL Vodovod" i "Sparta Prag Ljubuški". Domaćini turnira (NPKL Vodovod) s lakoćom su pobijedili ekipu "Sparta Prag" i time osigurali treće mjesto na ovogodišnjem turniru. Nakon toga uslijedila je revijalna utakmica između "Nevista" i "Mještanki" Pruda, "Neviste" su bile bolje i pobijedile rezultatom 5:1. Prije početka finalne utakmice predstavljeni su igrači obje ekipe te je odsvirana hrvatska himna, nakon čega je započela finalna utakmica "MNK Vid" - "MNK Crni Put Autoagent". Prvi pogodak u finalnoj utakmici dala je ekipa "Crnog puta", ubrzo nakon toga MNK Vid izjednačuje rezultat 1:1 realizacijom penala što je bio rezultat prvog poluvremena. U 4-oj minuti drugog poluvremena "Crni put" daje drugi gol, MNK Vid pokušaje u posljednjih 6 minuta izjednačiti rezultat, nažalost neuspješno te smo dobili pobjednika prvog malonogometnog turnira u Prudu a to je ekipa "MNK Crni put Autoagent".

Po završetku finalne utakmice uslijedilo je izvlačenje tombole te su podijeljeni pokali: za najboljeg strijelca proglašen je Dragan Volarević iz ekipe NPKL Vodovod a nagradu je uručio predstavnik ONK Metković gosp. Krešimir Martić, najboljim igračem turnira proglašen je Matej Marević iz ekipe "Crni put Autoagent", nagradu je uručio predsjednik MO Prud gosp. Ante Marušić. Pokal i novčanu nagradu od 1000 kn za 3.mjesto ekipi NPKL Vodovod uručio je predstavnik NK Neretva gosp. Nikola Manenica, pokal i novčanu nagradu od 2000 kn za 2.mjesto ekipi MNK Vid uručio je pročelnik grada Metkovića gosp. Ivica Popović, pobjedničkoj ekipi MNK Crni put Autoagent pokal i novčanu nagradu od 5000 kn uručio je zamjenik ravnatelja ustanove za kulturu i sport  grada Metkovića gosp. Ante Zovko.

Izvor: vidonjac.com

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja