Srijeda, 19 Kolovoz 2020 14:18

Športski vrtić, karate škola i rekreacija: Povratak treninga i novi upisi u Knezu Domagoju

Športski vrtić, kojeg vodi magistar kineziologije Ante Raič, nastavlja s radom i upisom novih članova u prostorijama karate kluba „Knez Domagoj“ u ulici Andrije Hebranga, a mogućnost upisa imaju djeca od 4 do 6 godina s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti najmlađima kroz igru i rad. Športski vrtić ukazuje na važnost svakodnevnih tjelesnih aktivnosti, te potiče razvoj motoričkih potencijala kao i unaprjeđenje zdravlja djece. Termini će se odražavati utorkom i četvrtkom.

Također, vrše se upisi i za rekreaciju za žene, s trenerom Raičem, koja će se održavati utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima.

Rekreacija i športski vrtić s radom kreću od 1. rujna, a za upise i termine se možete javiti na broj 0918904053. – gosp. Ante Raič

Karate škola vrši upis djece starije od 6 god. Svi zainteresirani mogu se javiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 21 sat u prostorijama karate kluba „Knez Domagoj“ ili na tel. 0989409758 - gosp. Mijo Volarević ili 0989323878 - gosp. Mladen Kolovrat.

S obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa, napominjemo da se treninzi održavaju u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

 

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja