Četvrtak, 23 Srpanj 2020 08:03

Zvonimir Srna: Nagrada Grada Metkovića puno mi znači

Jedan od ovogodišnjih dobitnika godišnjih nagrada Grada Metkovića je i naš mladi i uspješni rukometaš Zvonimir Srna. Zvonimir je dobio nagradu Ždral u području sporta. Razgovaramo danas s još jednim pripadnikom sportske obitelji Srna kojemu se smiješi blistava sportska karijera.

Zvonimire koliko Vam znači nagrada Grada Metkovića ?

Nagrada Grada Metkovića sigurno da mi puno znači. To je nagrada za moj trud i odricanje tijekom svih ovih godina. Čast je dobiti takvu nagradu u gradu koji je inače priznat i poznat po sportu. Ovim bi se putem želio zahvaliti gradskoj upravi na čelu sa gradonačelnikom Milanom.

Kakvi su Vam sportski planovi?

Trenutno igram za RK PPD Zagreb. Ubrzo slijede pripreme za koje sam maksimalno motiviran. Sljedeću sezonu želim se maksimalno dokazati treneru i ljudima u klubu. U Zagrebu mi je odlično imam još par godina ugovora. Nakon toga želio bih se okušati negdje vani u najjačim ligama svijeta poput Njemačke, Španjolske i Francuske.

Što želite poručiti mladima ?

Da idu na sport, ne mora to biti rukomet. Svaki sport nosi nešto svoje, ali zajedničko je da je sport zdrav i da spaja ljude.

Hvala našem Zvonimiru Srni na ugodnom razgovoru. Ostavili smo ga da vrijedno trenira, jer u vrhunskom sportu, bez znoja nema uspjeha. Još jednom mu čestitamo na nagradi Ždral Grada Metkovića i želimo mu blistavu sportsku karijeru.

DSC 0119

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja