WhatsApp Image 2021 03 05 at 13.09.53

 

 

Četvrtak, 31 Svi 2018 09:36

NERETVA JE TREĆELIGAŠ: Neretva pobijedila Vodice i u drugoj kvalifikacijskoj utakmici

Gotovo je, gotovo! uzvikivali su nogometaši Neretve nakon odlične igre i izrazite 0:3 pobjede u drugoj kvalifikacijskoj utakmici za ulazak u 3.HNL, u susretu s Vodicama u Vodicama.

Nakon putešestvija terenima Županijske lige, osvajanja prvoga mjesta i pobjede od 6:0 u prvom srazu s Vodicama prošle nedjelje, Metkovci su i u Vodicama pokazali tko je gazda i tko je zaslužio povratak u Treću ligu.

Trener Goran Galov kratko nam je izjavio:

– Osim nekoliko početnih pokušaja, domaći nisu ništa drugo uspjeli jer smo od početka do kraja imali potpuni nadzor nad zbivanjima na terenu. Prvo je u prvom dijelu susreta za 0:1 pogodio naš Edo Raguž i s tim rezultatom otišlo se na odmor. U nastavku je Frane Jerković dvaput pogodio, od toga jednom iz slobodnog udarca, a nakon toga utakmicu smo mirno priveli kraju. Sretan sam zbog svega i zbog ostvarenog cilja i zbog mojih igrača koji su kreirali naš povratak među trećeligaše – dometnuo je mladi Neretvin strateg.

Neretva se tako za samo godinu dana izvukla iz ponora u kojega je dospjela prošle godine, zahvaljujući zajedničkom radu uprave, igrača i stručnih trenera.

Mnogi klubovi u tomu nikada nisu uspjeli, a neki su se i gasili. Naša Neretva je uspjela, pa će prijatelji nogometa u sljedećoj sezoni moći gledati nogometne sastave Splita, GOŠK Dubrovnika, Jadrana LP, Junaka, Neretvanca, Zagore, Croatie i druge.

Vjerujemo da će u novoj sezoni igrači Neretve imati još snažniju podršku svojih navijača, ali i sponzora bez kojih se ne može.- piše MetkovicNEWs.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja