WhatsApp Image 2021 03 05 at 13.09.53

 

 

Četvrtak, 24 Svi 2018 18:17

SVJETSKA KARATE LIGA ZA MLADE Ante Krstičević, Petar Borovac i Lucija Utovac otputovali na turnir u Bugarskoj

Danas su natjecatelji/ka Karate kluba Metković., Ante Krstičević, Petar Borovac i Lucija Utovac iz Zagreba otputovali put Bugarske u Sofiu, gdje nastupaju kao članovi reprezentacije Hrvatske na prestižnoj karate ligi za mlade, koja ima četiri kola. Prvo kolo se održava u Bugarskoj, gdje će Petar nastupiti u petak, Ante u subotu a Lucija u nedjelju. Drugo kolo ove lige održava se u srpnju u Hrvatskoj u Umagu, potom treće kolo u dalekom Meksiku-Cancun i zadnje u prosincu, preko Jadrana, u Italiji-Venica.

Koliko je jaka ova K1 zlatna karate liga za mlade, pokazatelj je masovnost u svakoj kategoriji, gdje u ponekim kategorijama juniora prelazi i magičnu brojku 100 natjecatelja, naš Ante Krstičević u kategoriji kadeti – 63 kg, ima 78 protivnika, Petar Borovac u kadetima – 70 kg, ima 57 protivnika, a Lucija Utovac u mlađim kadetkinjama +47, protiv sebe 61 suparnicu.

Želimo im sretan put i povratak, te uspješan nastup za našu reprezentaciju.

 KK Metković

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja