Sirica

Ponedjeljak, 09 Ožujak 2020 22:20

Anton Rendulić, Martino Babić, Gabrijel Gluščević i Toni Milan zlatni na 20. jubilarnoj regati "Memorijal Zlatko Celent"

U subotu 7.03. na regatnoj stazi Spinut u Splitu je održana 20 .jubilarna regata "Memorijal Zlatko Celent", odnosno 1.regata kupa Veslačkog saveza Dalmacije na kojoj su sudjelovali i veslači VK Neretvanski gusar. Veslači su odlično odradili zimske pripreme, te je dio veslača iz školskog pogona prešao u natjecateljski dio.

Ukupno je pet posada osvojilo odličja, to su: Prvi su na stazi zlato osvojili stariji kadeti u četvercu na pariće u sastavu Anton Rendulić, Martino Babić, Gabrijel Gluščević i Toni Milan. Zlato su također osvojili i mlađi kadeti, zlatna braća Gabrijel i Matej Šiljeg u dvojcu na pariće te naravno Nataša Šustić u samcu za seniorke. Mlada Reina Bebić za mlađe kadetkinje je osvojila odlično drugo mjesto i srebrnu medalju. Za mlađe kadete u četvercu na pariće-gig nastupili su Ivan Bebić, Roko Mijić, Frane Vugdelija i Antun Vugdelija osvojili su brončanu medalju. Zbog bolesti na regati nije nastupio državni prvak u samcu, Nikola Mijić.

Za dva tjedna veslači imaju nastup u Šibeniku na 2.regati kupa VSD-a.

izvor: VK Neretvanski gusar

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. -