WhatsApp Image 2021 03 05 at 13.09.53

 

 

Ponedjeljak, 21 Svi 2018 06:55

KK Metković na '2. Split karate cupu' osvojio 3 zlatne, 2 srebrne i 1 brončanu medalju

Jučer je Karate klub Metković sa 22 natjecatelja u borbama pod vodstvom trenera Dine Žderića nastupio na međunarodnom karate turniru "2 Split karate cup" , na kojem je nastupio 51 klub iz Hrvatske, BIH i Crne Gore, sa 655 natjecatalja.
Za karate klub Metković medalje su osvojili:

Duje Mihaljević dva zlata u učenicima i mlađi kadetima,

Ante Leontić zlato u učenicima,

Karla Pezić srebro u učenicama,

Ante Krstičević srebro u kadetima, pobjedivši u dva kola, u zadnjem viceprvaka svijeta, ali zbog ozljede u tom meču nije mogao nastupiti u finalu

Lucija Utovac bronca mlađe kadetkinje

Josip Obradović bronca u učenicama.

U repasažu za broncu borili su se Sara Đukić, Duje Žderić, Klara Volarević, Ema Galov, Ivan Gujinović, Nino Volarević, Anja Pokrajac i Petar Borovac ali ovaj put su ostali bez medalje i plasirali se na 5 mjesta.

Nastupili su još Ante Juračić, Dora Galov, Iva Vučić, Ivan Bebić, Matea Bebić, Katja Jerković, Laura Bebić i Nera Grljušić.

Sljedeći tjedan u četvrtak prema Bugarskoj u Sofiu putuju natjecatelji KK.Metković, kadeti Ante Krstičević i Petar Borovac i mlađa kadetkinja Lucija Utovac gdje će za reprezentaciju Hrvatske nastuputi na Svjetskoj karate ligi za mlade (WKF YOUTH LEAGUE) koja ima 4 kola, pored Bugarske, Italija-Venica, Mexsico-Cancun i Hrvatska-Umag.
Koliko je jaka liga, dovoljan je pokazatelj da Krstičević u svojoj kategoriji - 63 kg ima 78 protivnika, Borovac u - 70 kg ima 57, a Utovac u kategoriji +47, protiv sebe ima 61 suparnicu.

KK Metković

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja