Nedjelja, 02 Veljača 2020 19:57

Uspješan nastup mladih karataša „Karate kluba knez Domagoj Metković“ na  I. kolu karate lige Regije Hercegovina

Uspješan nastup mladih karataša „Karate kluba knez Domagoj Metković“ na  I. kolu karate lige Regije Hercegovina, održanog u Ljubuškom.

Pod vodstvom trenera Mladena Kolovrata, na  prvom kolu karate lige Regije Hercegovina koje se održavalo u Ljubuškom, nastupili su mladi karataši Karate kluba knez Domagoj Metković, te iskazali svoje znanje i natjecateljski duh vrativši se s ukupno 6 medalja.

U borbama zlatnu medalju (prvo mjesto) za svoj klub osvojila je Erika Vasilj, srebrenu medalju (drugo mjesto) je Lucija Plećaš, brončane medalje(treća mjesta) osvojili su Jelena Lazarević, Bruno Nižić i Lucija Plećaš-lulu, a klub su u borbama još uspješno predstavljali Matej Kljusurić i Dean Knežić

U katama brončanu medalju za svoj klub ponijela je Petra Ivanković, a još su uspješno nastupili Jakov Zovko, Lucija Bebić i Judita Batinović i Jelena Lazarević.

Klubu je ovo prvi ovogodišnji nastup, te su postignuti odlični rezultati, a svim natjecateljima čestitamo na postignutom uspjehu, te se nadamo uspješnim rezultatima i na daljnjim natjecanjima.

Karate klub knez Domagoj Metković

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja