Četvrtak, 28 Studeni 2019 21:19

Marija Herceg u Zagrebu očekuje čvrstu i izazovnu igru protiv Agrama

Marija Mara Herceg, vođa napada ŽNK Neretve, ljubimca navijača Neretve, za koju kažu da glavom zabija golove poput legendarnog napadača Didiera Drogbe, granična policajka djevojka koja nakon što završi posao čuvanja hrvatske granice, pređe 60 kilometara na trening i nazad.

Koliko si zadovoljna dosadašnjim rezultatima ove jeseni ?

S obzirom da se radi većinom o mladim neiskusnim igračicama, pa mogla bih i reći da imamo najmlađu ekipu u ligi. S toga nemam što reći osim da sam zadovoljna, ali u svakom slučaju uvijek se može i mora bolje. Trener Ante Markota radi odličan posao. posebno s mlađim igračicama.

Ove jeseni postigla si 5 golova, jesi li zadovoljna svojom igrom ?

Uz sve obveze koje imam i svoj posao koji usklađujem sa svakodnevnim treninzima i utakmicama, mogu reći da sam zadovoljna svojom igrom.

Što očekuješ od utakmice u Zagrebu ?

Agram je uvijek neugodna ekipa, gore očekujem jaku i čvrstu utakmicu. Ovim putem pozivam sve Metkovce, Hercegovce i cijelu Dalmaciju da dođu bodriti nas  i  budu naš 12. igrač.

MetkovicNET

 

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja