Nedjelja, 24 Studeni 2019 20:04

BK Kairos i Žedno ugostili su BK Metković u 5. kolu XCZLD-a

BK Kairos i Žedno ugostili su BK Metković u 5. kolu XCZLD-a. Kako smo već navikli ovaj napaćeni hrvatski puk na odlične rezultate i medalje, tako ih ni ovaj put nismo razočarali. Kući se vraćamo teži za 11 medalja.
Malci genijalci su probili red i pokorili kategoriju U9. Kod cura zlatna Iva Dominiković, srebrena Erika Malezija, brončana Cvita Talajić. Monika Kuzman odlična peta. Kod dječaka Antonio Krstičević zlatni, Jure Kuzman srebreni. Vito Prusac šesti, a sedmi je ciljem prošao Duje Krstičević.
Kategorija U11 opet u našim bojama. Kod cura Lara Bokšić zlatna, Mara Talajić srebrena, Lucija Kuzman četvrta. Kod dječaka Jure Vištica zlatni, Mate Krstičević srebreni.
U kategoriji U13 Marko Talajić je kroz cilj prošao drugi i uzeo srebrenu medalju.
U kategoriji U15 Karlo David Grmoja peti u svem premijernom nastupu
U seniorskoj konkurenciji Antea Kaleb nas je već navikla na odlične rezultate, tako nas je i danas razveselila zlatnom medaljom u kategoriji žene, dok je Leoni Gnječ za dlaku izbjeglo postolje. Na kraju četvrta.
Andi Dominiković iz utrke u utrku sve bolji. Ovaj put 18-ti u kategoriji 30-40.
Bravo za našu malu OBITELJ, bravo za sve natjecatelje i bravo za BK Kairos na odličnoj organizaciji. Vidimo se u Šibeniku za 2 tjedna.

Izvor: BK Metković

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja