Nedjelja, 17 Studeni 2019 08:46

Nera Grljušić zlatna, Duje Mihaljević brončani na karate turniru Mostar Open

Jučer su natjecatelji Karate kluba Metković pod vodstvom trenera Denisa Žderića u Rijeci nastupili na Prvenstvu Države za kadetkinje, juniore i ml.seniorke.
Kadetkinja LUCIJA UTOVAC nastupila je u kategoriji +54 kg gdje je imala 26 protivnica. U prvom kolu Lucija je u konačnom rezultatu 1:1 izgubila na prednost prvog boda protivnice, koja se potom nije plasirala u finale pa je Lucija izgubila pravo nastupa u repasažu.
Junior PETAR BOROVAC nastupio je u kategoriji -76 kg, te isto kao i Lucija pri neriješenom rezultatu 2:2 izgubio na prednost prvog boda..

Nakon natjecanja natjecatelji su bodrili našu nogometnu reprezentaciju Hrvatske protiv Slovačke na Rujevici..

Danas 17.11.2019 nastupaju dvije juniorke KK.Metković Iva Vučić i Lina Šutić na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniorke i ml.seniore..

Također istog dana 16.11.2019 u Mostaru, BiH, na Mostar Openu nastupilo je još dvoje natjecatelja Karate kluba Metković u borbama, NERA GRLJUŠIĆ je pobjedama došla do finala i osvojila zlato, a DUJE MIHALJEVIĆ nakon izgubljene borbe 1:0 za ulazak u finale od aktualnog prvaka Balkana iz Crne Gore, nastupio naknadno u repasažu i osvojio broncu.

Izvor: KK Metković

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja