Nedjelja, 06 Listopad 2019 21:25

BK Metković: Utrkom "Na dva kola oko Bola" završena sezona XCO kupa Hrvatske

U subotu je u Bolu utrkom "Na dva kola oko Bola" završena sezona XCO kupa Hrvatske. Za naš Klub ovo je bila sezona za pamćenje. U konkurenciji 30 klubova osvojili smo za nas nevjerojatno četvrto mjesto, a što je još najbitnije broj djece u Klubu je iz dana u dan sve veći. Rad s djecom će nam biti i dalje proritet, al naravno da nećemo zaboravit ni naše seniore i roditelje bez kojih ove naše male zajednice nebi sigurno bilo . Kroz igru i druženje postigli smo puno u relativno kratkom vremenu i tako želimo i nastaviti.
Iz Bola smo se vratili s punom vrećom medalja. Vito Prusac (U7) je u svom stilu dopedalao do drugog mjesta i srebrene medalje, a isti rezultat ostvario je i u ukupnom poretku XCO kupa.
Dominaciju u kategoriji U9 potvrdila je Iva Dominiković osvojivši zlatnu medalju isppred Cvite Talajić koja je bila srebrena. U ukupnom poretku XCO kupa u ovoj karegoriji naše cure su zauzele prve 3 pozicije i to redom Iva Dominiković, Erika Malezija i Cvita Talajić.
Kod dječaka u kategoriji U9 Jure Kuzman osvojio je srbrenu medalju ispred Antonija Krstičevića koji se okitio broncom. U ukupnom poretku ove kategorije Antonio Krstičević brončani, Jure Kuzman četvrti.
Kategorija U 11 djevojčice Lucija Kuzman je osvojila brončanu medalju dok je Mara Talajić ciljem prošla kao četvrta. U ukupnom poretku kupa na postolje se kao bončana popela Lara Bokšić, Mara Talajić je četvrta, a Lucija Kuzman šesta.
U kategoriji U11 dječaci odličan Mate Krstičević koji je osvojio brončanu medalju, a iza njega su ciljem prošli David Leontić kao četvrti, te Jure Vištica kao peti. U ukupnom poretku kupa Jure Vištica četvrti, ispred Mate Krstičevića i Davida Leontića koji su na petom odnosno šestom mjestu.
U kategoriji U13 dječaci Marko Talajić je došao do bronce, a to mu je bilo dovoljno da osvoji drugo mjesto u ukupnom poretku XCO kupa.
U kategoriji Veteran B Dado Talajić peto mjesto, a u ukupnom poretku kupa deveti.
Andreas Dominiković šesto mjesto kategorije rekreativac. Ova kategorija se ne boduje za XCO kup Hrvatske.
Čestitke svim natjecateljima što ponosno nosite boje Kluba, hvala roditeljima koji podupiru svoju djecu, hvala svima koji nas podržavaju u ovome što radimo, jer to nam puno znači i to nas gura dalje da budemo još bolji u ovome što radimo. Radi vas smo ovo što jesmo, jedna mala 'OBITELJ'

Izvor: BK Metković

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. -