Subota, 28 Travanj 2018 09:21

KARATE: Metkovka Laura Ćulum viceprvakinja Balkana u karateu

Od 27 do 29.04.2018.g. u Srbiji u Beogradu održava se Službeno prvenstvo Balkana za mlađe uzraste na kojem nastupa 10 država, Slovenija, Hrvatska, BiH, Montenegro, Rumunjska, Bugarska, Srbija, Albanija, Makedonija i Turska sa 796 natjecatelja. Pet boraca karate kluba Metković osvojivši državne medalje dva tjedna prije u Zagrebu na Prvenstvu Hrvatske, na ovom prestižnom natjecanju predstavljaju Hrvatsku reprezentaciju.
Dana 27.04.2018 za reprezentaciju su nastupile Laura Ćulum i Karla Pezić. Laura Ćulum je u kategoriji djevojčice 2006 - 50 kg sa tri dobivene borbe ušla u finale da bi u finalu od domaće cure izgubila i osvojila srebrenu medalju.
Također je i nastupila Karla Pezić koja ovaj put nije imala sreće, došla je do repasaža za broncu i izgubila, te se plasirala na 7 mjesto. Danas, 28.04.2018 nastupaju Duje Mihaljević i Ante Leontić, dok zadnji dan natjecanja u nedjelju nastupa Lucija Utovac, koja je već od prije vlasnica brončane medalje sa Balkanskog prvenstva škola. Ovom medaljom Karate klub Metković iz godine u godinu, pokazuje da je ozbiljan i kvalitetan sportski kolektiv, kojim se mogu ponositi svi Metkovčani.

Izvor: KK Metković

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja