Petak, 27 Travanj 2018 09:16

Metkovski MMA borac Edo Čavrk nastupit će na LEF5 championshipu

Naš istaknuti MMA BORAC  Edo Čavrk niže pobjede. Još jednu u nizu pobjeda očekujemo od Ede na LEF5 championshipu koji će se održati 3. svibnja u Leskovcu. Evo što je za MetkovicNet izjavio Edo uoči meča: 

'Protivnik se zove Jovan Jovanović, dolazi iz Srbije, ne znam mnogo o njemu, ali nije mi ni pretjerano važno. Koliko sam načuo o njemu, dobro radi brazilski jiu jitsu, što mi daje poseban izazov jer sam dosta napredovao na tom polju. Zbog povrede zadobivene na posljednjoj borbi sam uzeo malo odmora za oporavak, na sreću nije bilo pretjerano opasno. U tom periodu nisam išao na treninge hrvanja i boksa, al sam ostao u teretani radeći na kondiciji i snazi. S obzirom da je prošlo samo 2 tjedna, u dobroj sam formi jer u biti nisam ispao iz forme s obzirom da su mi posljednje dvije borbe bile 24.3 i 7.4 tako da sam ostao repetiran i spreman za dalje. Od borbe očcekujem da bude dobra, s velikim intenzitetom, da pokazem koliko sam napredovao u svakom segmentu borbe, bilo to "ground game" ili "stand up"' - izjavio je Edo Čavrk.

Mi na kraju našem Edi želimo pobjedu u narednim borbama, a prije svega želimo mu da sve prođe bez ozljeda.

MetkovicNET

 

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja