Srijeda, 11 Travanj 2018 17:49

Rukometašice iz OŠ Stjepana Radića najbolje su u Dalmaciji

Danas je, s početkom u 11 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću održano poluzavršno (regionalno) natjecanje u rukometu za djevojčice u kojem su uvjerljivo najbolje bile učenice iz OŠ Stjepana Radića koje vodi učiteljica tjelesne kulture Jelena Galov.

U ime domaćina, OŠ Stjepana Radića Metković čije su učenice, okupljene u Školskom sportskom društvu Predolac, ovogodišnje županijske prvakinje, natjecanje je otvorila ravnateljica Božena Nikoletić.

Osim naših učenica na natjecanju su nastupile županijske prvakinje iz Splitsko-dalmatinske županije (OŠ Majstora Radovana – Trogir), Zadarske županije (OŠ Pakoštane). Na natjecanje nisu stigle županijske prvakinje iz Šibensko-kninske županije.

Igralo se svako sa svakim. Učenice iz OŠ Stjepana Radića pobijedile su obje ekipe i tako se, kao dalmatinske prvakinje, plasirale na državno natjecanje koje će se održati u Poreču. Trogiranke su u trećoj utakmici bile bolje od Pakoštanki i tako osvojile drugo mjesto, Rukometašice iz OŠ Paškoštane su treće.

Rezultati natjecanja:

OŠ Stjepana Radića – OŠ Majstora Radovana 16:6
OŠ Stjepana Radića – OŠ Pakoštane 24:6
OŠ Majstora Radovana – OŠ Pakoštane 23:12

Za OŠ Stjepana Radića nastupile su Marijeta Prnjić, Karla Galov, Rita Šiljeg, Sara Vatović, Karla Vladimir, Andrea Jarak, Marija Anković, Petra Gustin, Lucija Družijanić i Katarina Mikulić. Trenerica Jelena Galov.

Čestitamo dalmatinskim rukometnim prvakinjama, učenicama iz OŠ Stjepana Radića – Metković! Želimo im puno uspjeha i sportske sreće na državnom natjecanju u Poreču. Bravo, cure!

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja