Ponedjeljak, 12 Veljača 2018 12:06

NK Neretva s dubrovačkim GOŠK-om igrala nerješeno

F F

U četvrtoj pripremnoj utakmici županijski prvoligaš Neretva odigrala je samo 1:1 s trećeligašem GOŠK-om iz Dubrovnika, iako je tijekom susreta bila dominantnija.

Unatoč tome što nisu igrali Brečić, Batinović i još standardnih igrača, Neretva je stvarala izgledne prilike, prednjačila je trkom i željom da dođe do pobjede uz stopostotno zalaganje svih igrača. Ipak, Dubrovačni su golom Matića poveli u 35. minuti. I u nastavku gosti nisu imali nego dvije poluprilike, Neretva je napadala i pokazala solidnu razinu spremnosti. Vratar GOŠK-a Kristić skinuo je najmanje tri zicera napadačima Neretve.

U 70. minuti jedan od brojnih napada Neretve zaključio je Ante Sršen koji glavom iz blizine proveo loptu iza leđa vratara gostiju.

Pred 50 gledatelja sudili su Dugandžić, Talajić i Majić.

Sastav Neretve: Mulać, T.Babić, Kuran, Ćopo, Manenica, Sršen, Marić, Medić, Tomas, Obradović i Raguž. Još su igrali: Ivanović, Marušić, Puljić, Dodig, Kaleb i M.Babić.

Izvor: metkovic-news

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja