Srijeda, 30 Siječanj 2019 11:41

NOVI STOPER DOMŽALA: Naš Jure Obšivač se pridružio Mujanu i Ibričiću

Bivši prvotimac RNK Splita i Istre 1961, Jure Obšivač, potpisao je jučer za slovenskog prvoligaša Domžale. Tamo je stigao iz kazahstanskog kluba Atyrau, a nakon HNL-a okušao se i u rumunjskom ACS Sepsi.

U Domžalama će ga dočekati dva bivša hajdukovca Senijad Ibričić i Tonći Mujan, a sa slovenskim prvoligašem metkovski stoper je potpisao jednogodišnji ugovor s mogućnošću produžetka za još jednu godinu.
- Ponosan sam što sam dio tako dobro organiziranog kluba koji se svake godine natječe na međunarodnoj razini. Vrlo sam motiviran da pomognem ekipi da ispuni ciljeve i istodobno napravim korak naprijed. Suigrači su me dobro prihvatili, treninzi su odlični, uvjeti na najvišoj razini, pa vjerujem da je pred nama vrlo pozitivno razdoblje. Jedva čekam da sve počne i da se pokažemo u proljetnom dijelu - izjavio je Obšivač za službenu stranicu kluba nakon potpisa.
Spomenimo i da je iz Metkovića stigao u Hajduk 2005. godine, gdje je prošao sve mlađe uzraste, a seniorski nogomet započeo je posudbama u GOŠK Kaštel Gomilicu i Dugopolje. Za prvu momčad Hajduka je upisao sedam nastupa nakon čega je prešao u Istru, a potom u Split piše Dalmatinski portal