Nedjelja, 09 Lipanj 2024 07:42

UDRUGA LAĐARICA SISAK OSVAJAČ 2. LAĐARSKOG KUPA GRADA LIPIKA U ŽENSKOJ KONKURENCIJI, U MUŠKOJ KONKURENCIJI STABLINA SKINULA ZAGREB S TRONA

Pred velikim brojem gledatelja na prekrasnom jezeru Raminac održan je drugi po redu Lađarski Kup grada Lipika u ženskoj te muškoj konkurenciji.

U ženskoj konkurenciji u samom fotofinišu slavile su prošlogodišnje pobjednice Udruga Lađarica Sisak ispred odlične ekipe bjelovarskih Sparti koje su pokazale da ce biti ozbiljna konkurencija Sisčankama u borbi za Maraton lađarica dok je treće mjesto zauzela ekipa Sportsko-veslačka udruga Đakovo .

Za razliku od ženske konkurencije u muškoj konkurenciji prošlogodišnji pobjednik Udruga lađara Zagreb nije uspio obraniti naslov, na tom putu im se ispriječila ekipa Udruga lađara - Stablina te sasvim zasluženo slavila .

U velikoj borbi sa Udrugom lađara Sveti Ilija za treće mjesto na kraju je slavila Udruga Lađara Sisak te osvojila treće mjesto. Rukopis njihovog trenera Ivana Šabjana je vidljiv, vidjet ćemo u budućnosti jesu li spremni za više ciljeve.

Hvala Lađari Šumari - hšdo Bjelovar na izvrsnoj organizaciji Lađarskog kupa kao i promociji Neretvanske lađe i jednog nastavka prijateljstva i sportskog rivalstva.

KONAČNI POREDAK: (MUŠKARCI)

1. UDRUGA LAĐARA STABLINA 

2. UDRUGA LAĐARA ZAGREB 

3. UDRUGA LAĐARA SISAK 

4. UDRUGA LAĐARA SVETI ILIJA

Još su nastupile lađarske ekipe: SVU Đakovo, Udruga lađara Sisak 2, Argonauti Bjelovar ,Šumari Bjelovar

KONAČNI POREDAK: (ŽENE)

1.UDRUGA LAĐARICA SISAK 

2. Udruga Sparte Bjelovar 

3. SVU Đakovo 

4. Udruga lađara Marsonia (debitanti)

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja