Četvrtak, 06 Lipanj 2024 12:52

Osiguranje budućnosti - Groupama i NK Neretva zajedno za razvoj mladih

Nogometna lopta se u Metkoviću pojavila davne 1919. godine, a kroz svoju dugu povijest nogomet i klub NK Neretva postali su važan dio lokalne zajednice u kojoj, kroz svoje brojne aktivnosti i natjecanja, daje veliki doprinos zdravom odrastanju novih generacija. Prepoznavši napore ali i značaj Neretve u lokalnoj zajednici Groupama osiguranje je, njegujući tradiciju društveno odgovornog poslovanja cijele grupe kojoj pripada, odlučila partnerskim odnosom podržati napore Kluba.

"Kroz našu suradnju s NK Neretvom želimo podržati ne samo sportske uspjehe, već i cjeloviti razvoj mladih talenata. Vjerujemo da je ulaganje u mlade danas, ključ za bolju zajedničku budućnost. Groupama osiguranje posvećeno je stvaranju prilika za mlade sportaše i promoviranju zdravog načina života. Ponosni smo što možemo doprinijeti izgradnji snažne i održive zajednice i kroz ovakve inicijative.", izjavio je Frano Bilokapić, menadžer prodajeGroupama osiguranja.

Zadovoljstvo suradnjom koja bi trebala osigurati kontinuirani napredak, naglasio je i predsjednik NK Neretve, Stanko Vidović.

"Partnerstvo s Groupamom velika je potvrda našeg truda i predanosti. Zajedno nastavljamo stvarati kvalitetnu bazu za razvoj mladih sportaša koji će postati ponos našeg kluba i zajednice. Izuzetno nam je drago što su prepoznali klupski potencijal i ambiciju. Vjerujemo u ovu suradnju koja je i jedna vrsta garancije da će se klub nastaviti kretati istim putem na zadovoljstvo svih onih kojima je stalo do NK Neretve i Metkovića."

„Partnerski odnos Groupama osiguranje i NK Neretve dokaz su kako sinergija između sporta i poslovnog svijeta rezultira značajnim i pozitivnim promjenama u društvu“, izjavio je Mišo Glavinić koji u ovoj suradnji obnaša dvojaku funkciju, u NK Neretvi kao predsjednik Skupštine, a u Grupama osiguranju u funkciji savjetnika Uprave za prodaju.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja