• HDZ-2024-ZA-SVE-IZAZOVE---PROGRAMMATIC---BACIC-970x250-v2-01.jpg
  • HDZ-2024-ZA-SVE-IZAZOVE---PROGRAMMATIC---BACIC-970x250-v2-02.jpg
  • HDZ-2024-ZA-SVE-IZAZOVE---PROGRAMMATIC---BACIC-970x250-v2-03.jpg
  • WhatsApp Slika 2024-04-13 u 10.24.45_623b370e.jpg

 

 

 

 
 
Utorak, 27 Veljača 2024 20:19

ŽNK Neretva slavi 10 godina – za vikend u Metkoviću 1. ‘Trofej Neretvanki’

ŽNK Neretva slavi 10 godina – za vikend u Metkoviću 1. ‘Trofej Neretvanki’ Foto: Metković.hr

Ženski nogometni klub Neretva slavi 10 godina postojanja. Tim povodom u subotu i nedjelju, 2. i 3. ožujka organiziraju 1. Međunarodni nogometni seniorski turnir za žene ‘Trofej Neretvanki’.

Sami turnir predstavljen je danas na konferenciji za medije na kojoj su govorili direktor Kluba Ante Boras, tim menadžerica Magdalena Kraljić i dokapetanica seniorske ekipe Petra Vladimir. Direktor Boras uvodno se osvrnuo na proteklih deset godina Kluba za kojeg je dosada igralo 250 nogometašica. Zahvalio se svim curama koje su igrale za Klub, trenutnim nogometašicama, predsjednicima Kluba, trenerima, tajnicima, medicinskome osoblju, navijačima, sponzorima te svima onima koji su dali doprinos u djelovanju Kluba.

Tim menadžerica Magdalena Kraljić najavila je održavanje 1. ‘Trofeja Neretvanki’ – nogometnoga turnira koji će ovoga vikenda u Metkoviću okupiti nogometašice ŽNK Neretva, ŽNK Hajduk iz Splita te SFK 2000 Sarajevo. Turnir će se igrati na umjetnoj travi igrališta ‘Iza Vage’, a samo otvorenje je u subotu, 2. ožujka s početkom u 10:20. Iako se turnir igra povodom 10. godišnjice Kluba, neće biti i posljednji koji će ŽNK Neretva organizirati. Idući ‘Trofej Neretvanki’ planiran je već u kolovozu, a iz Kluba su najavili i dolazak većega broja ekipa koje ovoga vikenda ne mogu doći u Metković zbog početka natjecanja u regiji te igranja zaostalih utakmica.

Dokapetanica Kluba Petra Vladimir najavila je i početak proljetnoga dijela sezone u 2. HNLŽ. Jesenski dio natjecanja ŽNK Neretva završio je na prvom mjestu tablice, a kako je istaknula, spremno dočekuju i nastavak sezone. Kao veliko pojačanje navela je povratak Laure Sušak u redove ŽNK Neretva, a cilj ekipe je ulazak 1. HNLŽ.

Iz Kluba su pozvali sve navijače da ih podrže u nastavku sezone, ali i u subotu te nedjelju na 1. Međunarodnome nogometnome turniru ‘Trofej Neretvanki’.

Izvor: Metković.hr

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja