Nedjelja, 18 Studeni 2018 17:15

Iva Vučić brončana na Prvenstvu Hrvatske u karateu

IVA VUČIĆ brončana na Prvenstvu Države, za kadete, juniore i ml.seniore, što je ujedno bio i izborni turnir za odlazak na Europsku prvenstvu u Dansku od strane prvaka Države. Prvenstvo se održalo u Čavlima-Rijeka od 17 do 18.11.2018.
Naša Iva je izborila nastup za reprezentaciju, na predstojećem Prvenstvu Balkana, u prosincu osvojivši brončanu medalju na državnom prvenstvu u kategoriji juniorke -53.g.
Iva je prošlo prvo kolo, ali u borbi za ulazak u finale do kraja borbe drži nerješeno 0:0 i u zadnjim sekundama protivnica iz Hrvatskog dragovoljca iz Zagreba pogađa nogom glavu i pobjeđuje 3:0.
Iva u repasažnoj borbi za broncu pobjeđuje 4:0 natjecateljicu Hercegovine Zagreb, te osvaja brončanu medalju.
Za Karate klub Metković pod vodstvom trenera Denisa Žderića nastupili su još kadeti/kinje Ante Krstičević, Matea Bebić i Sara Đukić, juniori/ke Ema Vidović i Petar Borovac i ml.senior Ivan Batinović. Isti nisu osvojili medalju, ali su Ante Krstičević, Sara Đukić i Ema Vidović ušli u repasaž gdje je trebalo i 4 borbe pobjediti za broncu i nažalost nisu uspjeli. Najdalje je dogurala Ema Vidović izgubivši zadnju borbu 1:0 od Petre Nuić trenutno treće na svijetu, te se plasirala na jedno mjesto niže od bronce, što je u karateu 5 mjesto, zbog dva treća i dva peta itd..

Karate klub Metković se zahvaljuje gradu Metković i Športskoj zajednici grada na finacijskoj realizaciji odlaska na ovo prvenstvo.

IMG 20181118 125632

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja