Ponedjeljak, 12 Studeni 2018 09:34

BK Metković uspješan u 3. kolu XC zimske lige Dalmacije održanom u Posedarju

Članovi Biciklističkog kluba Metković boravili su jučer u Posedarju na 3. kolu XC zimske lige Dalmacije. Evo što su napisali na svojoj facebook stranici:

'Iza nas je još jedna uspješna utrka. Proveli smo jedan lipi vikend u gostima kod naših prijatelja iz Posedarja gdje se vozilo 3. kolo XC zimske lige Dalmacije. Domaćin nam je pružio kraljevski tretman i zato im još jednom veliko HVALA. Od smještaja do utrke sve je bilo za 10, a uz takav odmor i zabavu mora li su doć i dobri rezultati.

Naša karavana ovaj put je brojila 13 natjecatelja, a već po starom dobrom običaju najbrojniji i najtrofejniji smo bili u dječjim kategorijama. U kategoriji U9 kod dječaka Jure Vištica je samouvjereno dopedalao do prvog mjesta, dok su kod cura Lucija Kuzman i Iva Dominiković vozile rame uz rame do samog cilja, na kraju je Lucija imala više snage i odnijela zlato ispred srebrene Ive. U istoj kategoriji Erika Malezija morala se zadovoljit 4. mjestom i drvenom medaljom dok je Ena Kaleb zauzela 7 mjesto.
U kategoriji U11 cure Lara Bokšić je zauzela 2 mjesto i u džep spremila srebrenu medalju, a Mara Talajić je uz krive tenisice uspila doć do 7. mjesta, dok se kod dječaka srebrom okitio Marko Talajić, a Ivan Dominiković je bio odličan 6-ti.
U kategoriji U15 Vinko Bulum odličan srebreni.
U glavnoj utrci Dadi Talajiću je ovaj put izmakla medalja u kategoriji 30-40. Dado se morao zadovoljiti nezahvalnim 4. mjestom. Antea Kaleb iz utrke u utrku postiže odlične rezultate, tako je ovaj put dopedalala do odličnog 5. mista u kategoriji žene. Pero Primorac uz pad uspio doći kao 12-ti u kategoriji 20-30. U najmlađoj kategoriji U16 vozili su Vinko Bulum i Marko Talajić. Vinko na kraju 8 a Marko 13 uz pehar najmlađeg natjecatelja koji je završio utrku.
Sljedeće kolo vozi se u Trogiru kod BK Kairos, a nadamo se da će se i tamo čuti pjesma naših malih genijalaca. Bravo ekipa!!!!! - piše na fb stranici BK Metkovića

Izvor: facebook

BK1

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja