Srijeda, 09 Kolovoz 2023 09:46

Neretvanski El Clasico u 11 kolu,28. 10. 2023.

Uzbudljivi trenuci iščekivanja novog nogometnog natjecateljskog prvenstva preplavljuju zaljubljenike u nogomet . Jučer je u prostorijama HNS središta Split održano izvlačenje natjecateljskih brojeva za nadolazeću sezonu 3. HNL-Jug, a mnogi su već uzbuđeni zbog predstojećih utakmica i rivalstava koja će ispuniti terene.

Nogometni klub Neretva otvara novu sezonu s velikim očekivanjima. Prva utakmica donosi im gostovanje u Posedarju kod Hrvatskog Viteza. Sigurno je da će obožavatelji ovog kluba s nestrpljenjem iščekivati prve rezultate i pokazivanje snage na terenu. Prava poslastica za navijače dolazi već 2. rujna, kada će Neretva izaći na domaći teren protiv Zadra. Atmosfera na stadionu će sigurno biti nevjerojatna, a momčad će osjetiti pravu podršku svojih vjernih navijača.

No, bez sumnje, svi već sada označavaju datum 28. listopada u svojim kalendarima. Tog dana će se odigrati popularni neretvanski El Clasico, ovaj put na terenu u Metkoviću. Očekivanja su velika, a rivalstvo će biti još intenzivnije. Budući da će tada već biti duboko u zimskom razdoblju, igrači će morati pokazati svoju izdržljivost i prilagodljivost uvjetima kako bi se borili za svaku loptu.

Uz to, želimo istaknuti stručni stožer na čelu s trenerom Marijom Svagušom, koji je ključna figura u pripremama i vođenju ekipe. Njihova predanost, znanje i strategije bit će ključne za ostvarivanje ciljeva u ovoj sezoni.

Nogometni klub Neretva ulazi u ovu sezonu s velikim entuzijazmom i željom za osvajanjem bodova. Nadamo se da će momci pružiti svoj maksimum na terenu i donijeti radost i veselje svojim vjernim navijačima, poznatima kao "BWK". Nema sumnje da će svaka utakmica biti prilika za prikazivanje sportskog duha i strasti za nogometom. S rastućim uzbuđenjem i nestrpljenjem, svi zajedno idemo prema početku nove sezone 3. HNL-Jug i svim izazovima koje ona nosi.

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja