Utorak, 08 Kolovoz 2023 07:58

Sretan 33. rođendan Marija!!!

Draga Marija Herceg,

Sretan 33. rođendan! Tvoj život i sportski put su prava inspiracija za sve mlade sportašice i sportaše. Kroz tvoj trud, predanost i neumorno zalaganje, postigla si nevjerojatne uspjehe i ostavila dubok trag u povijesti kluba.

Prošla si kroz sve faze klupske igre, od najvećih uspjeha do izazova, pokazujući pritom snagu karaktera i vjeru u sebe. Tvoj ulazak u 1. HNLŽ i borba za Neretvin dres su primjeri istinskog sportskog duha i ljubavi prema klubu.

Tvoj doprinos kao igračice nije samo obilježen na terenu, već si prešla granice i postala prava legenda kluba. Preko 100 odigranih utakmica u plavo-bijelom dresu te stavlja među najbolje igračice u povijesti Neretvine obitelji. Tvoj rad kao trenerice mlađih kategorija dodatno je obogatio tvoj sportski put, privlačeći nove generacije curica da slijede tvoj primjer i započnu trenirati nogomet.

Neka tvoj rođendan bude ispunjen radošću, smijehom i ljubavlju tvojih najbližih. Želimo ti još mnogo uspjeha, golova i nezaboravnih trenutaka u Neretvinom dresu. Tvoj doprinos i posvećenost ne samo klubu, već i cijeloj nogometnoj zajednici, neizmjerno su cijenjeni.

Sretan rođendan, kapetane! Nastavi svoj nevjerojatan sportski put i nastavi biti uzor svima koji te okružuju.

ŽNK Neretva

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja