Petak, 04 Kolovoz 2023 12:10

FITfamily Gym s ponosom čestita svim natjecateljima na sjajnom uspjehu na događaju Neretva Team Clash 2023!

U kategoriji odraslih, prvo mjesto zasluženo je osvojila ekipa "Divlji Delfini" s članovima Lorenom Petković, Majom Lovrić, Ivanom Popovićem i Marinom Rakićem.

 Bravo za vaš izvanredan timski rad i sportsku izvedbu!
Drugo mjesto pripalo je ekipi "Munjeviti Majmuni" koju čine Kristina Mrdalj, Marin Milić, Dario Barbir i naš talentirani Marina Nikolić.  Sjajno ste se borili i pružili nezaboravne trenutke!
Treće mjesto zasluženo je osvojila ekipa "Tornado Tigrovi" s članovima Martom Odak, Karlom Mateljakom, Ivanom Jelčićem i Matejom Babićem. 
Čestitke za vašu izdržljivost i hrabrost!
U kategoriji djece, prvo mjesto pripalo je ekipi "Vatromet Vilenjaka" koju čine Tea Jelčić, Gabrijela Bebić i Franko Nikolić.  Vaše vještine su nas oduševile!
Drugo mjesto osvojili su "Plavi Paukovi" s članovima Nicole Petković, Zvonimirom Zloićem, Lukom Bulumom i Adrianom Deakom.  Vaša energija je bila zarazna!
Treće mjesto s ponosom je osvojila ekipa "Šareni Tulipani" u kojoj su se istaknuli Iva Jelčić, Luka Ćelić, Leon Dugandžić i Tamara Jurković.  Bravo za vaš trud i izvrsnost!
Želimo zahvaliti svim sudionicima, volonterima, članovima, sponzorima i Općina Kula Norinska na nezaboravnom i uspješnom događaju. Hvala vam što ste bili dio ove fitness avanture koja je donijela puno radosti i zabave! 
Neka vaše medalje budu simbol vašeg truda i predanosti te inspiracija za nove sportske izazove! 
Vaša FITfamily Gym

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja