Utorak, 01 Kolovoz 2023 15:51

Darko Zeljić novi je trener ONK Metković

Nasljednik Tomislava Plećaša na klupi seniorske momčad ONK Metković biti će Darko Zeljić, povratnik na tu funkciju s koje je prije četiri godine otišao zbog poslovnih obaveza.
Zanimljivo da je upravo Plećaš, tadašnji kapetan seniora i trener juniora, u tom trenutku (dva kola prije kraja sezone 2018/2019) naslijedio Zeljića, te se na toj funkciji zadržao pune četiri godine osvojivši pri tom dvije uzastopne titule prvaka Dubrovačko-neretvanske.
Darko Zeljić, nositelj UEFA "A" licence, na klupu Metkovića dolazi s pozicije trenera VNK Neretva Metković s kojim je u protekloj natjecateljskoj sezoni osvojio dvije srebrene medalje (Veteransko prvenstvo Hrvatske i ŽNL DN za veterane), a u međuvremenu od odlaska iz ONK još je radio kao trener pionira u NK Neretvanac Opuzen te pomoćni trener seniora u NK Neretva Metković.
Preuzimanjem funkcije glavnog trenera ONK Metković, Zeke je izjavio:
- Znam u kakav klub dolazim, znam što me očekuje i znam što mi je raditi, idemo zavrnuti rukave i početi djelovati na zelenom terenu.
Zeke, dobro došao i puno sportske sreće ‼️
Pripreme seniorske momčadi za novu natjecateljsku sezonu predviđene su za drugu polovicu ovog mjeseca.

Izvor: ONK Metković

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja