Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 12:41

Ante Krstičević srebrni na 'KUPU ŠAMPIONA' u Podgorici

Jučer je Karate klub Metković nastupio na međunarodnom karate turniru u Podgorici, Montenegro, povodom 45 godina postojanja organizatora ovog turnira, Karate kluba Omladinac. Na ovom prestižnom turniru nastupilo je 65 klubova iz 8 zemalja, sa 892 natjecatelja.

Karate klub Metković imao je namjeru nastupiti sa kadetskim timom, ali zbog povreda i bolesti drugih natjecatelja, nastupio je sa samo Ante Krstičević. Ante je nastupio kategoriji kadeti -70 kg, u kojoj je bilo 14 boraca. Ante je prvu borbu pobijedio 3:0, drugu borbu sa 2:0, kao i treću gdje sa 2:0 osigurava finalnu borbu. U finalnoj borbi oko 30 sec pri rezultatu 0:0, Ante je nažalost povrijedio i ištetio palac desne ruke i nije mogao nastaviti borbu, te osvojio srebrenu medalju. Kadetskom i juniorskom timu KK.Metković koji broji 9 boraca predstoji državno natjecanje koje će se održati u Rijeci u studenom mjesecu, a prije toga će odraditi još tri kontrolna turnira u Hrvatskoj, Crnoj Gori i BiH nakon kojih će trenerski tim odrediti one koji će predstavljati klub i naš grad na državnom prvenstvu.

IMG 20181008 102348

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja