Utorak, 20 Srpanj 2021 11:00

BK Metković: Iva Dominiković je postala državna prvakinja u kategoriji U11 curice

U nedjelju je na izletištu Cvituša u Lovincu održano XCO državno prvenstvo. Naravno da ovaj događaj nije mogao proći bez naše male raje, naših malih genijalaca koji su nas i ovog uputa učinili sretnima i ponosnima.
Iva Dominiković je postala državna prvakinja u kategoriji U11 curice, dok je u istoj kategoriji Erika Malezija uzela titulu vice prvakinje, a Cvita Talajić završila kao brončana. Kod dječaka u ovoj kategoriji odličan rezultat ostvario je Antonio Krstičević osvojivši brončanu medalju, dok je Ivano Šetka završio na četvrtom mjestu.
Mate Krstičević je vrhunskom vožnjom i finishem u kategoriji U13 dječaci došao do brončane medalje, David Leontić dopedalao je do 7 mjesta, a Jure Vištica na kraju 11. Kod cura Lara Bokšić je postala vice prvakinja, dok je Gabrijela Marević osvojila 4. mjesto, a Mara Talajić završila kao peta.
Duje Krstičević je u kategoriji U9 dječaci bio blizu postolja, ali se na kraju ipak morao zadovoljiti 5. mjestom.
Čestitke organizatorima na odličnoj organizaciji utrke i naravno našim malcima genijalcima i hvala im što su još jednom pokazali da možda jesmo mali Klub, al radimo velike stvari

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja