• HDZ-2024-ZA-SVE-IZAZOVE---PROGRAMMATIC---BACIC-970x250-v2-01.jpg
  • HDZ-2024-ZA-SVE-IZAZOVE---PROGRAMMATIC---BACIC-970x250-v2-02.jpg
  • HDZ-2024-ZA-SVE-IZAZOVE---PROGRAMMATIC---BACIC-970x250-v2-03.jpg
  • WhatsApp Slika 2024-04-13 u 10.24.45_623b370e.jpg

 

 

 

 
 
Utorak, 01 Lipanj 2021 18:20

VIDEO: Kozmičko dijete Jurice Popovića

Svi smo mi s vremenom izgubili dječju zaigranost, jer nam je nametnuto drugačije okruženje, poručuje novim singlom Jurica Popović.

Niz video singlova s albuma KOZMIČKO DIJETE je došao do kraja i završava upravo s naslovnom pjesmom Kozmičko dijete.

Na kraju je svih deset pjesama s ovoga albuma dobilo podjednako predstavljanje, zbog čega sam ispunjen zadovoljstvom, jer nisam niti jednu pjesmu izostavio iz medijskoga fokusa. Cijeli taj pothvat je bio energetski i mentalno zahtjevan, ali istovremeno za mene izgrađujući. Jako sam zahvalan svima vama što ste pomogli da ove pjesme budu ugrađene u glazbeni prostor koji nas okružuje, jer bez toga ovo ništa ne bi imalo smisla. Sretan sam što mi je ideja za video spot došla baš iz moga rodnoga grada Metkovića.

Jednom prilikom vidio sam grupu malih svemiraca u metkovskoj maškarskoj povorci i odmah sam znao da je to dobro za ovu moju video priču. Njihovo pojavljivanje u spotu je dalo jednu potpuno novu dimenziju tekstu pjesme i zato hvala malim svemircima, blizancima Jakovu i Marku Primorcu što su ugradili svoju dječje iskrenu energiju i time oplemenili ovaj cijeli vizual. Posebnu čar videu su dali dodatni efekti, koje je s velikom estetikom nadogradio Ivan Marevich.

 

Video sadržaj

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja