kolačipekarstvo metkovka 300x250 Sl3 

 

Srijeda, 17 Veljača 2021 09:40

Milena Pačić zna sve o romantičnom stilu s “daškom” Pariza

Što se tiče stila, kažu da Francuskinje to najbolje rade.

Ukoliko bismo morali opisati francuski chic rekli bismo da je riječ o kombinacijama koje nastaju bez mnogo truda, izgledaju fino, klasično, nonšalantno i cool, ali ne i napadno. Francuski stil sastoji se u pronalaženju prave ravnoteže između strogoće i opuštenosti. Ovakav stil nije opsjednut nošenjem hrabrih nijansi, ekstravagantnih predmeta, jarkih boja i skupih komada.

U nastavku upoznajte Milenu koja nam je otkrila male tajne stila koje jedva čekamo primijeniti i u svom odijevanju.


1. Tko je Milena, čime se bavi i kako bi opisala svoj stil?

Milena2

 2. Omiljeni kreator ili brend i zašto?

 Iskreno, nemam omiljenog kreatora, ni brend. Robu većinom kupujem u street style dućanima poput H&M-a, Zare, Stradivariusa te u second hand trgovinama. Volim pratiti trendove, ali se trudim što više kombinirati ono što imam, odnosno jednu te istu stvar obući više puta, ali na različiti način. Tako nekako imam osjećaj da čuvam okoliš te budim vlastitu kreativnost.

 3. Što je za Vas moda?

 Moda za mene predstavlja neprestani izvor inspiracije, način izražavanja, a katkad je i čarobni stroj koji nudi mogućnost različitih transformacija.
Kada sam sama pročitala svoj odgovor, vidim da on ima veze s glumom s kojom sam se bavila tijekom osnovne i srednje škole. Jednostavno, kada se obučem u vintage stilu Parižanke, samo što ne krenem i pričati francuski taj dan

Milena3

4. Kakvu ulogu imaju modni dodaci u Vašem stilu? Gdje ih kupujete i koji su vam omiljeni?

 Kakvu ulogu imaju modni dodaci u mom stilu, mislim da sam u odgovoru iznad odgovorila na to pitanje. Jednostavno mi pomognu da se “ufuram u ulogu”. U jesensko- zimskom periodu, omiljene su mi beretke u različitim bojama. Kupujem ih, gdje god ih nađem!5.  Koja Vam je omiljena boja, a koji materijal? Omiljenu boju nemam, ne bih mogla izdvojiti jednu kao najdražu, a materijal, samo da nije poliester!

6. Što volite u ljetnoj garderobi, što u zimskoj?

Milena 1

Iz ljetne garderobe izdvojila bih marame i lepršave haljine, a iz zimske, beretke i duge haljine, plus pokoji karirani sako!

7. Modni savjet koji biste dali čitateljicama?

 Svakako bih prvo naglasila da ljepota dolazi iznutra, i da nema ljepšeg ‘odjevnog predmeta’ od osmijeha na licu! Budite svoje, kreativne i kupujte ono što ćete iskoristiti više od dva puta!

Izvor: Novi list

 

 

 

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja