Petak, 06 Studeni 2020 19:40

Jurica Popović objavio novi album 'Kozmičko dijete'

Glazbenika je prije tridesetak godina obilježila grupa Trotakt projekt i pjesma 'Rolana', a prije dvadesetak grupa Gracia i pjesma Linđo. Sada predstavlja novi album kojeg je nazvao 'Kozmičko dijete'.

'Dječje igre sam davno zamijenio igranjem kroz stvaranje glazbe, tekstova i aranžmana. Još uvijek me to ispunjava zadovoljstvom i na neki način mi daje smisao življenja. U tom kontekstu je i ovaj album 'Kozmičko dijete'. Jednom davno, u osamdesetima, pitali su me iz glazbene industrije kome se obraćam s mojim pjesmama. Kako tada, tako i sada uvijek su pjesme nastajale iz unutrašnjeg poriva, iskreno i bez kalkuliranja o tržišnom uspjehu, ali uvijek u nadi da će pronaći svoje istomišljenike, svoje srodne duše. Ovo je razgovor sa samim sobom, a rezultat su pjesme s kojima vam želim dobrodošlicu u ovaj moj glazbeni svijet. Ambiciozan plan da svaka pjesma ima status singla s pripadajućim videom se polako, ali sigurno ostvaruje. Razlog je moja ljubav prema stvaranju video spotova, a to je ujedno i kruna jednoga glazbenoga stvaranja.

U sadašnjoj turobnoj situaciji za sve nas, važno je zadržati optimizam i ne klonuti duhom. Ovo je moj prilog, kojim želim potaknuti ljude u tom smjeru', kaže Jurica Popović. U stvaranju njegovog albuma sudjelovali su: Mihael Blum, Dragan Brnas, Jadranka Krištof, Goran Martinac i Matija Vuica. Omot albuma oblikovao je Igor Kelčec, stoji u priopćenju.

Izvor: Tportal

 

Video sadržaj

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja