Nedjelja, 06 Rujan 2020 12:50

Za Matijinu 'Nomadiku' kao modeli pojavljuju se kćerke članova 'Trotakt projekta'

Za Matijinu 'Nomadiku' kao modeli pojavljuju se kćerke članova 'Trotakt projekta' Foto: Marin Vereaja

"Kad ima volje, ima i načina", stara je to uzrečica koja se još jednom dokazala u slučaju dizajnerice Matije Vuice. Nakon što zbog epidemiološke situacije u srpnju nije mogla organizirati veliku reviju u Zagrebu, kojom bi proslavila 40 godina uspješne karijere, Matija je odlučila zasukati rukave i napraviti nešto još neviđeno na ovim prostorima.

U trenucima kada je zbog pandemije gotovo sve stalo, kada ne cvatu ruže u turizmu, a još manje u modnoj industriji, Matija je odlučila pokrenuti Nomadicu - nomadsku turneju diljem Hrvatske. - Riječ je o modno-turističkoj turneji koja obilazi cijelu Hrvatsku i zaustavlja se poput nomada na određenim mjestima i u gradovima, gdje bez ikakve najave pred slučajnim prolaznicima napravimo performans te potom nastavljamo dalje - otkriva Matija, koja je cijeli projekt osmislila s dugogodišnjim suradnikom Viktorom Dragom.

 Jedan dio fotosesiona sniman je u dolini Neretve, a modeli su bile kćerke bivših članova Trotakt projekta, koji ove godine obilježava 40 godina osnivanja. Kćerke tadašnjeg gitariste Blažke Mijića, Marija Mijić, bubnjara Arnia Leotenka -Trice, Lea Leotenko i klavijaturista Zlatka Volarevića-Dilajle, Paula Volarević krase naslovnicu članka koji je izašao u Večernjem listuMetkovke su uvijek bile poznate po svojoj ljepoti, a Matiji  je sigurno bilo drago što su ove predivne mlade dame  upravo kćerke članova Trotakt projekta u kojem je ona bila pjevačica.

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja