Petak, 21 Kolovoz 2020 21:37

Elvis Sršen NoA & Funkblasters nastupit će u subotu na plaži u Moračnoj

U subotu, 22. kolovoza, u 20:30 na plaži u Moračnoj nastupit će Elivis Sršen NoA & Funkblasters bend. Uz predstavljanje pjesama s albuma prvijenca, NoA i bend će izvoditi strane i domaće obrade (Dino Dvornik, Oliver Dragojević, Gibonni, SongKillers, Oliver Mandić, Jinx, The Bastardz, Alicia Keys, Rihanna, Chaka Khan, Prince, Sting, Lenny Kravitz…).NoA ima svojih 14 objavljenih singlova, a nedavno je izdao svoj prvi album “Iluzija” a ovaj tjedan je i promocija novog spota za singl “Otkada te imam” u emisiji Poprock.Hr na HRT-u.

Sa svojim bendom FUNKBLASTERS izvodi uglavnom plesnu funk, pop i rock glazbu.
Najvećim uspjehom do sada smatra se duet sa Ivanom Kindl na Zg festu s pjesmom “Mi” i suradnja sa glazbenicima iz Prince-ovog banda iz 90ih "New Power Generation" na pjesmama "Sve što želim" i "Okovi" koja je premijerno izvedena na ZG Festivalu 2018.
Singl “Moja” osvojio je nagradu za najbolji aranžman na Splitskom Festivalu 2018, a singl “Pogled kao plamen” osigurao mu je 4. po redu nastup za redom na Zagrebačkom Festivalu u duetu s Leom Mijatović. Osim nastupa na renomiranim hrvatskim festivalima, NoA je ostvario i zanimljive suradnje od kojih se svakako ističe ona s Vandom Winter s kojom je obradio veliki hit Dina Dvornika i Josipe Lisac, “Rušila sam mostove od sna”

MetkovicNET

 

Video sadržaj

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja