Srijeda, 01 Srpanj 2020 09:39

U manje od pola sata doznajte u kakvom je stanju vaš organizam

PROMOTIVNI ČLANAK PROMOTIVNI ČLANAK

Helena Zeman Mandić, vlasnica holističkog centra Virtus5 koja je završila školu energetske medicine i biorezonance, nutricionizam, specijalističko usavršavanje za Sensitiv Imago terapeuta dolazi u Metković, u utorak, 7. srpnja gdje će provoditi testiranja intolerancije na hranu.

Bilo da želite izgubiti neželjene kilograme ili se udebljati, izloženi ste neprestanom stresu i stalno umorni, intolerantni ste na određenu hranu i/ili alergični 7. srpnja, u Hotelu Villa Neretva, na adresi Splitska 10, Krvavac II, Metković od 10 do 18 sati, možete potražiti savjet i obaviti testiranje na intoleranciju na hranu.

Kroz nešto manje od pola sata vrlo će vam jasno i precizno ukazati postoje li u vašem organizmu reakcije na neke namirnice, na što ste alergični, što izbjegavati, imate li možda kakve otrovne tvari u organizmu te u kakvom vam je stanju cjelokupni metabolički sustav, odnosno organizam. Upravo tako precizno iskazani rezultati mogu vam pomoći da podignete kvalitetu života ili vam jasno ukazati na postojeće upalne procese u organizmu te alarmirati, ako je potrebno, da posjetite liječnika.

„Veseli me što ću se uskoro družiti s Metkovcima i što mogu usluge testa intolerancije na najnaprednijem biorezonantnom uređaju ponuditi i njima. Uz savjetovanje pripremit ću im i personalizirani jelovnik, kao i prilagođeni plan prehrane da bi se organizam vratio u ravnotežu. U doba kada je sve veći broj slučajeva intolerancije na gluten, laktozu i niz prehrambenih namirnica, upravo nas informacije o intoleranciji mogu usmjeriti na to da promijenimo pristup prehrani, spriječimo razvoj bolesti i počnemo živjeti zdravije i kvalitetnije.“, objasnila je Helena Zeman Mandić koja u šali kaže kako je jednom ona sebi bila prvi klijent.

Tijekom 23-godišnje karijere rada u marketingu Helena je kontinuirano radila na sebi. Vođena željom da poboljša kvalitetu života, završila je škole i tečajeve iz područja alternativnih i energetskih oblika liječenja: Stečeno iskustvo i potreba da pomogne drugima da se zdravo hrane te steknu zdrave navike usmjerili su je i na područje prehrane. Ispričala nam je kako vidi svoj put: „Neprekidna potreba za traženjem načina kako tijelo i duh dovesti u balans nakon napornih radnih dana u korporacijama, čestih putovanja i obiteljskog života nagnala me da tražim pomoć u novim znanjima i tehnikama koje nisam imala, a koje su mi pomagale da lakše prebrodim zahtjevnu svakodnevnicu. To što sam počela primjećivati benefite “rada na sebi” u jednom trenutku dovela je do točke u kojoj se ta unutarnja potreba za novim znanjima prvo pretvorila u hobi, a onda je nekako spontano prerasla u posao. Baveći se ovim “poslom” (jako mi ga je teško zvati poslom)  po prvi puta sam shvatila što je zapravo rad iz dubine srca. Znanja koja imam s radošću i bez zadrške prenosim svojim klijentima želeći im olakšati i život učiniti kvalitetnijim. Za to nije potrebno puno odricanja i muke. Ponekad je dovoljno nekoliko preinaka kako bi izvukli maksimum iz svog tijela, a onda i duha. Zadovoljan osmijeh klijenata moja je svakodnevna nagrada.“

Posjetite Hotel Villa Neretva, 7. srpnja od 10 do 18 sati, kako biste dobili sve informacije na jednom mjestu. Za termin se potrebno naručiti. Više detalja potražite na stranici njenog centra Virtus5, Facebook stranici centra ili Instagram profilu virtus5_ i pročitajte korisne informacije o namirnicama i zdravoj prehrani.

Helena Zeman Madić obrađene fotografije 1 of 9

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja