Nedjelja, 22 Rujan 2019 14:40

Ivan Vladimir: Pobjedu na NEXT festivalu posvećujem svom ocu Bobi

Dan poslije pobjede na NEXT festivalu razgovaramo s Ivanom Vladimirom, mladim, pristojnim i muzikalnim Metkovcem, pa krenimo:

Ivane, najprije ti još jednom čestitamo na pobjedi. Tko ti je ulio ljubav prema glazbi ?

Mislim da se s tim rodiš. Otac je meni i sestri često svirao i pjevao, to mi je ostalo iz djetinstava. Kasnije sam upisao Osnovnu glazbenu školu u Metkoviću te počeo svirati u crkvenom sastavu župe sv. Nikole. Sve nabrojeno formiralo me je kao osobu kojem je glazba vrlo bitna u životu.

Završio si jezičnu gimnaziju i upisao računarstvo na FESB-u u Splitu. Ove godine okrećeš novu stranicu života. Hoće li i na novoj stranici biti glazbe?

Naravno. Moj odlazak u Split je uvjetovan daljnjim školovanjem. Glazba ostaje i jako mi je bitna. Možda se osnuje i neki sastav u Splitu. Imam već neke dogovore.

Nastupao si i ovdje u sastavima.

Imao sam i ovdje bend, ali mislim da sam se nekako najviše glazbeno oblikao u crkvenom bendu.

Što, da li je duhovna glazba ono što slušaš ?

Sviranje u crkvenom sastvu je bio interesantan u više segmenata. Osim samog sviranja tu je osjećaj pripadnosti. Što se tiče mog glazbenog ukusa, slušam rock. Uvijek su mi bile drage rock balade iz sedamdesetih i osamdesetih.

Da. Sinoć si otpjevao pjesmu grupe Aerodroma ' 24 sata dnevno' koja pripada tom glazbenom žanru.

Tu sam pjesmu otpjevao i odsvirao zato što je to jedna od prvih pjesama koju sam naučio svirati. A kako ste i rekli, pripada lijepim rock baladama s početka osamdesetih.

Pohvalili bi sinoćnju produkciju NEXT festivala.

Bila je dobro osmišljena produkcija. Sam festival je zamišljen kao NEXT level, kao jedan pomak na bolje. Ponosni smo što je ukupna produkcija i organizacija plod mladih, kreativnih ljudi za koje će se još čuti.

Za kraj, kome posvećuješ pobjedu?

Pobjedu posvećujem svom ocu, Slobodanu Bobi Vladimiru!

Hvala ti na ovom razgovoru i želimo ti ugodne studentske dane.

Hvala i MetkovicNET-u koji prati sve relevantne događaje u Metkoviću.

MetkovicNET

DSC 0553

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja