Petak, 09 Kolovoz 2019 12:29

Ana Đolić ex Bebić - Metković je uvijek doma

Razgovaramo s našom Metkovkom Anom Đolić, ili za nas Bebić, koja je poslije beogradske 'Operacije trijumf' ostala živjeti u Beogradu. Ana, danas uspješna pjevačica, mama, supruga, svakih nekoliko mjeseci dođe u svoj rodni grad Metković.

Ana, od pobjednice Glasa Neretve do dueta sa Severinom. Je li brzo proletjelo?

Pa jest. Glazba mi je uvijek bila sastavni dio života. Od malih nogu sam slušala oca kako pjeva, a on me je uvijek vodio sa sobom. Na kraju sam s njim pjevala u bendu. Čitava mi je obitelj vezana za glazbu. Sestra je profesorica glazbenog, moj otac Beba i sami znate je uvijek aktivan, a brat svira i pjeva. Kad dođem doma samo je pjesma.

Još uvijek kažeš da je Metković doma ?

A to mi i muž govori. Beograd je super, odlično sam prihvaćena, ali Metković, Jerkovac je doma. 

Koliko često dolaziš doma?

Dođem svaka tri mjeseca. Nedostaje mi ovaj mir, obitelj i prijatelji. A sad je i sinčić ovdje. Želim da se i on navikne dolaziti u dida i babe. Ovdje je stalno na zraku, šetamo, kupamo se, okruženi smo dragim ljudima.

Čime se suprug bavi?

Moj suprug radi u IT sektoru. Sreća da nismo u istom poslu. Koliko god su poslovi različiti, dosta vremena provodimo zajedno i divan je prema meni.

Kako spajaš glazbenu karijeru i majčinstvo?

Sad je malo zatišje. Sa suprugom dogovaram strategiju. Sljedeći korak zahtijevat će angažman profesionalnih menadžera i izdavačke kuće. 

Razgovaraš li s ocem o glazbenim potezima ?

Ćaća je uvijek ćaća. Gotovo uvijek s njim raspravim o svemu. On je spontan i direktan. Iskreni savjeti su jedini pravi.

Suradnja sa Severinom ti je 'legla' ?

Severina je divna osoba, karizmatična, spontana i veliki je profesionalac. Živimo u Beogradu i vidimo se ponekad. Ne mogu reći da smo prijateljice, ali kad se sretnemo ne krijemo zadovoljstvo.

I tako od metkovskog Glasa Neretve do spota sa Severinom. Koliko je to utjecalo na tebe?

Sazrijevaš. Sve je u životu škola, a od Severine je svaki savjet dobar jer je ona vrhunski profesionalac. Imam neke planove. Sad dok mi je sin još malen manje sam aktivna, odnosno manje nastupam. Ali zato postoje planovi za nastavak, možda čak i ozbiljnije nego dosad ću uložiti u karijeru.

Onda, kada se vraćaš u Beograd?

Sutra. Idem se danas još malo okupati sa sinom i sutra odoh.

Onda, opet za par mjeseci ćeš ponovno doma?

Da, Metković i moj Jerkovac su uvijek tu u meni, kao i moja sestra i brat, roditelji, prijatelji...Doći ću opet za par mjeseci.

Želimo ti puno sreće u daljnjem životu i hvala ti na ovih sat vremena kojeg smo proveli u ugodnom razgovoru.

Hvala i MetkovicNET-u. Kad sam u Beogradu uvijek pregledavam naše portale. Nastavite samo tako pratiti događanja, jer nama koji živimo trenutno negdje drugdje nam puno znači vidjeti što se događa doma.

Nino Erceg

DSC 0396