Četvrtak, 29 Ožujak 2018 11:37

Nikola Jerković, neretvanski član Bonebomb zagrebačkog sastava izdao novi album naziva 'New Bonebomb Experience'

Nikola Jerković, naš poznati basist  sa zagrebačkom adresom, osnivač i član Bonebom fusion -jazz sastava iz Zagreba izdao je svoj novi album. Album se zove 'New Bonebom Experience'. Za MetkovicNET kazao je par riječi:

'Album je izašao 21.ožujka ove godine. Za sada je samo u digitalnom formatu i može se preslušati ili kupiti preko Bandcampa. Na albumu uz mene su svirali: Jurica Leikauff-Hammond, klavijature, Luka Žužić-Rhodes, trombon/ Mario Bočić-saksofon/ Frano Putica-udaraljke/ Ljubo Kraljević-DJ i snimatelj. Produkciju i aranžmane potpisujem ja. Mastering je radio Goran Martinac, a omot Iva Kolar. Izdavač je Destinatio Tokyo.'- takstativno je naveo naš Nikola.

Album smo preslušali i možemo reći da se radi o vrlo interesantnom albumu, vrlo inventivnom, svježeg i modernog zvuka. Na njemu su radili eminentni hrvatski jazz glazbenici. Pjesme možete poslušati ili kupiti na linku https://nikolajerkovic.bandcamp.com/releases

Dajemo Nikoli vjetar u leđa. Dodajmo da su mnogi visokorangirani glazbenici odlično ocjenili novi uradak Bonebomba, a mi se samo pridružujemo!

 

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. -