Petak, 17 Svi 2024 10:29

NEVJEROJATAN POTHVAT Ivica Dominiković u jednom danu s biciklom odvozio od Metkovića do Vukovara

Jučer je naš Metkovac Ivica Dominiković napravio nevjerojatan pothvat. U 24 sata s biciklom je prešao put od Metkovića do Vukovara. Onaj tko ne vozi cestovni bicikl nema ni blizu predodžbu o kojem teškom i izazovnom pothvatu se radi. Preći put od 420 kilometara i potrošiti 11 tisuća kalorija veliki je zalogaj i za profesionalce. Uz to imati vrhunski prosjek. Evo što nam je rekao naš Ivica:
„24 sata koji se valjda neće zaboraviti nikad.
Kad voliš biciklizam, onda ti ovo dođe u biti kao jedan običan dan proveden na biciklu, a nije bio običan i nije bio lagan.
Bogu hvala, niti jedna ne predviđena situacija se nije dogodila, sve je proteklo u najboljem redu osim vjetra koji je puhao u prsa nekih 100-150km, pa nestvarnih gužvi oko Zenice i na cesti do Doboja, te na kraju proloma oblaka i kiše u Doboju, no sve ostalo je točno bilo kako je i zamisljeno da bude.

Što sad napisati. Iskrene čestitke našem Ivici, sa željom da se sretno vrati kući. Ovaj izazov se jednostavno morao zabilježiti. Neka te i dalje sluša tvoj GIANT PROPEL, a mi koji prelazimo neke ozbiljnije kilometre s biciklom, skidamo ti kapu do poda!

Nino Erceg

WhatsApp Slika 2024 05 17 u 10.21.02 70ce5be2

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja