Srijeda, 03 Siječanj 2024 11:31

Otvorena Poliklinika Batinović - usluge minimalno invazivnih estetskih tretmana sada dostupne i u Metkoviću!

PROMIDŽBENI ČLANAK PROMIDŽBENI ČLANAK
U Metkoviću je nedavno otvorena Poliklinika Batinović koja nudi usluge minimalno invazivnih estetskih tretmana. 
 
Naime, upravo je neinvazivna estetska medicina jedna od najbrže rastućih grana u medicini te predstavlja neinvazivni ekvivalent plastičnoj kirurgiji. Kao najveće značajke minimalno invazivnih estetskih zahvata ističu se sigurnost, maksimalna učinkovitost te rezultati vidljivi nakon nekoliko dana! Ipak, kao i u svemu, najveću značajku za kvalitetno određen tretman predstavlja kvalitetan i educiran tim koji zna prepoznati potrebe pacijenta, savjetovati pri odabiru tretmana te isti odraditi na najbolji mogući način. Upravo takav tim možete pronaći u Poliklinici Batinović koju je otvorila mlada liječnica Tina Batinović. Dr. med. Batinović rođena je u New Yorku, u koji su njeni roditelji odselili još početkom 90-ih. Iako je cijelo djetinjstvo provela u New Yorku, za fakultetsko obrazovanje odabrala je Hrvatsku. Po završetku studija medicine u Splitu, započela je s radom te se istovremeno dodatno educirala u području estetske medicine. Svoje znanje u tom području odlučila je primjeniti otvorenjem Poliklinike koja nudi usluge botoxa, dermalnih filera, skin boostera te tretman protiv prekomjernog znojenja. 
DSC 1615
 
"Estetska medicina ostvarila je veliki zamah posljednjih godina - kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. Katkad i najmanji tretman, može napraviti najveće promjene. Ne samo u estetskom smislu, već i u životima pojedinca. Meni i mom timu najvažnije je da svaki pacijent iz Poliklinike ode zadovoljan i zato su nam vrlo važni početni razgovori. Upravo zbog toga imamo besplatne konzultacije, prilikom kojih možemo vidjeti što zapravo pacijent želi, koji tretman bi bio najbolji za postizanje cilja, a koji ne! Ono na čemu od početka ustrajemo je rad po najvišim standardima, individualan pristup svakom pacijentu te pristupačne cijene tretmana. Iskustva naših pacijenata su zasada odlična, a upravo nam to daje motivaciju za dodatnim radom te širenjem naših usluga u budućnosti", istaknula nam je dr. med. Tina Batinović. 
Poliklinika Batinović nalazi se na adresi Ivana Gundulića 11 u Metkoviću. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati,  subotom od 10 do 15 sati. Za besplatne konzultacije možete se naručiti pozivom na broj: 020/208-851, kao i na Email: poliklinika.batinovic@gmail.com.
DSC 1621

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja